Beste golfers,

Vanaf begin januari huurt de Wageningse Golfclub de helft van het C-veld bij de driving range. We hebben gelijk de hekken bij de green van hole 1 weggehaald.

Vanaf 2 februari zijn de mensen van de Ridder aan het werk in de baan. Er worden 5 bunkers en een volledig nieuwe green 1 aangelegd. DUS HOUD REKENING MET DE WERKERS, ZIJ HEBBEN ALTIJD VOORRANG. Rond 10 februari zullen deze werkzaamheden afgerond zijn.

Vanaf nu zal de nieuwe out of bounce lijn lopen vanaf de paal (naast de betonnen afslagplaats) naar de prullenbak en het out of bounce paaltje bij het hek van het kunstgrasveld.

We zullen nog meer rekening met elkaar moeten houden.

De mensen die op hole 1 afslaan moeten er rekening mee houden dat er ongeveer 150 meter verder (nu zonder tussenkomst van hekken) een driving range begint. Dus houd daarmee rekening als u afslaat. De green ligt op ongeveer 110 meter.

Als u naar of vanaf de driving range loopt, graag buiten de out of bounce lijn blijven en op het benedenveld langs het hek van het kunstgrasveld lopen.

De hekken naast de overdekte afslaghut zijn ook weg. Hierdoor is er ruimte ontstaan tussen de betonplaat met 3 afslagmatten en de afslaghut. Hier kunt u vanaf nu alleen nog (tot de betonplaat verlengd is) matjes neerleggen. Alleen voor de overdekte afslaghut kunnen (als het warm is) nog matjes geplaatst worden.

Dus voor ieders veiligheid, denk aan elkaar en houd rekening met elkaar!

Theo Lemstra, voorzitter baancommissie