Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik het snelst bij de informatie die ik zoek?

Als je de gewenste informatie niet via het menu op de website kunt vinden, gebruik dan de zoekfunctie. Klik hiervoor op het symbool van de loep, rechtsboven in het scherm. Vul vervolgens een passende zoekterm in.
Kun je de gewenste informatie nog steeds niet vinden, stuur dan een bericht met daarin de vraag naar de webmaster.

Hoe word ik lid?

U kunt zich voor het lidmaatschap aanmelden door een aanmeldingsformulier in te vullen. Dit formulier en alle verdere informatie over het lidmaatschap vindt u onder de pagina lidmaatschap.

Kan ik ook golfles nemen?

Op alle dagen behalve zaterdag, geeft onze pro(fessional) Peter Phoelich les. Een afspraak maken kan via de app, telefonisch of per e-mail. Contactgegevens en meer informatie over de lessen vind je bij golfpakketten.

Hoe kan ik een afslagtijd reserveren?

Als je op zondag wilt spelen, reserveer dan een afslagtijd via Proware. Op werkdagen hoef je geen afslagtijd te reserveren.

Mag ik buiten openingstijden oefenen op bijvoorbeeld driving range of oefengreen?

Als je buiten de openingstijden komt oefenen op de driving range of op de oefengreen, dan is dit op eigen risico. Zorg dat je geen enkel gevaar of hinder oplevert voor leden van andere sportverenigingen die trainen of wedstrijden spelen.

Hoe werkt Proware?

Je logt in op de leden website Proware door in het menu de optie ‘Login leden’ te gebruiken. Ook via de knop ‘Aanmelden wedstrijd’ kom je op de login pagina van het besloten gedeelte van de website van de Wageningse golfclub.
Lees de handleiding Login WGC voor een nadere uitleg.

Als je problemen hebt met inloggen, controleer dan eerst of je als gebruikersnaam je e-mailadres hebt gebruikt en of dit correct is ingevoerd. Met het “Oogje” symbool achter wachtwoord kun je controleren of je deze correct is ingevoerd.
Wordt het wachtwoord wordt nog steeds geweigerd, gebruik dan de optie ‘wachtwoord vergeten’ en volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Wanneer je bent ingelogd kun je:

  • starttijden reserveren (Corona maatregel)
  • opgeven voor wedstrijden
  • handicapkaarten invoeren
  • leden zoeken
  • wijzigingen op uw persoonlijke gegevens doorvoeren
  • clubinfo bekijken die niet op het openbare gedeelte staat

Als je gebruik maakt van een mobiel apparaat is het handig om gebruik te maken van de Proware Webapp. Deze kun je bereiken door naar de volgende URL te gaan: https://wageningse.prowaregolf.nl/mobile

Je logt in met dezelfde gegevens als op de desktop versie van de leden website Proware. De presentatie van de gegevens is aangepast aan de schermgrootte van jouw telefoon of tablet. Hierdoor wordt het invoeren van gegevens een stuk eenvoudiger.

Meer informatie over Proware en de Proware-app vind je in dit document : gebruikershandleiding ProwareGolf

Waarom krijg ik bij reservering de melding: “opslaan is mislukt?

Wij krijgen af en toe melding van leden dat zij bij het reserveren in Proware de melding krijgen dat het opslaan is mislukt. De volgende drie foutmeldingen zijn bij ons bekend:

Opslaan is mislukt : de speler is geblokkeerd.
Opslaan is mislukt : golfer heeft te veel boekingen (1 (max. 0)

Je krijgt één van deze twee meldingen als je probeert een starttijdstip te reserveren waarop het onmogelijk is een 9 holes baan van 1,5 uur af te ronden vóór de sluitingstijd van de baan. Dat zo’n tijdstip toch als mogelijkheid wordt getoond, is een onvolkomenheid in het reserveringssysteem. Je moet dan dus een eerder tijdstip kiezen.

Opslaan is mislukt : een van de spelers heeft meer dan 1 boeking voor vandaag of voldoet niet aan de reserveringsvoorwaarden. Neem contact op met de caddiemaster voor meer informatie. (08:00, 15:10)

Je krijgt deze melding als  je zelf een fout maakt met reserveren. Jij of een medespeler heeft al andere reserveringen staan voor die week. Als je dit bericht krijgt kunt je dus niet nog meer vooruit boeken. Wij hebben het systeem zo ingericht om een eerlijke verdeling van de starttijden te borgen. Op de dag zelf kun je wel op alle vrije tijdstippen boeken, ongeacht of je vooruit hebt geboekt.
De zin over de caddiemaster is een standaardzin in het reserveringssysteem en kun je negeren.

Kan ik iemand introduceren?

Leden kunnen bezoekers introduceren. In de kast in het clubhuis ligt een map Greenfees met daarin registratieformulieren. Vul op het formulier de gegevens van de bezoeker(s) in. In de map zitten ook dagcontributiekaarten. Bevestig een dagcontributiekaart zichtbaar aan de golftas van de bezoeker.

De greenfee bedraagt € 15,- per bezoeker. Dit bedrag moet worden overgemaakt naar IBAN NL56 RABO 0121 3337 28 t.n.v. Wageningse Golfclub onder vermelding van greenfee voor …….. d.d ……… . Het rekeningnummer staat ook vermeld op de dagcontributiekaart.

Is er ook een handicart op de baan aanwezig?

Ja, wij hebben één handicart. Voor het gebruik in de baan geldt “wie het eerst komt, die het eerst maalt”. Bent u in het bezit van een geldige gebruikerspas van de Stichting Handicart dan betaalt u € 4,- voor het gebruik in een ronde van 18 holes.
Zie voor overig gebruik van de handicart de informatie in het clubhuis.

Bij wie kan ik terecht voor informatie over mijn handicap?

Stuur een e-mail naar de Regel & Handicap commissie

Wie heeft informatie over status van de baan?

De openingstijden van de baan staan onderaan de pagina van de website.
Actuele informatie over de baanstatus staat op Proware.
Algemene vragen over de baan kun je sturen naar: baancommissie@wageningsegolfclub.nl

Bij wie kan ik me opgeven voor het examen?

Stuur een e-mail naar: theorie@wageningsegolfclub.nl t.a.v. Loes Herweijer.

Bij wie kan ik oefenboeken kopen voor het golfregelexamen?

Stuur een e-mail naar: theorie@wageningsegolfclub.nl t.a.v. Hommo Huisman

Waar kan ik gevonden voorwerpen plaatsen of ophalen

Gevonden voorwerpen kun je in de hal van het clubhuis leggen. Er is een mand voor gevonden golfballen en een mand voor kleine spullen. Golfstokken kun je in de hoek neerzetten.

Gevonden en verloren golfclubs kun je melden op de website bij Lost & found

Hoe zeg ik op?

Opzeggen kan met behulp van het wijzigingsformulier. De opzegging moet vóór 1 december verstuurd worden.

Hoe krijg ik iets geplaatst op de website?

Als je een nieuwsbericht hebt, kun je dit sturen naar:  nieuwsberichten@wageningsegolfclub.nl. De redactie online nieuwsberichten bepaalt of en hoe het bericht op de website komt.

Als je een wijziging/toevoeging voor de webpagina’s hebt, kun je dit sturen aan webmaster@wageningsegolfclub.nl.

 

 

Mijn vraag staat er niet bij

Geen probleem. Vul hiervoor het formulier in en wij proberen deze zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden.