Wat een weekend met golf en mooi weer. En wat een spanning.
Bij de dames hielden ze in de top elkaar tot het einde toe scherp. De uiteindelijke winnares, Ellen Hilhorst, kon zich totaal geen misstapjes veroorloven en dat gebeurde dan ook niet.
De uitslagvolgorde bij de dames na 2 maal 18 holes over 2 dagen was:

1. Ellen Hilhorst
2. Gerrie Scheele
3. Astrid de Baets
4. Mieke Welling
5. Leonie Schaper

Bij de heren lag de strijd iets anders. De nummer 1 in de rangschikking na zaterdag, Erik Visscher, werd zondag nog even zenuwachtig na de eerste holes, waarop hij 3 slagen verloor ten opzichte van de concurrentie. De concurrentie liet vervolgens ook steekjes vallen, waardoor hij weer verder afstand nam.
De grote spanning bij de heren lag bij de nummers 2 t/m 5. Het onderlinge verschil was bijna erg klein te noemen alhoewel de nummer 2 van zaterdag 6 slagen voor lag op de volgers in de rangschikking na de eerste dag.
Er werd behoorlijk strijd geleverd door de achtervolgers van Erik. Dankzij een eagle van Hans Jorna kwam hij samen met Frans van Beek op hetzelfde aantal slagen uit na twee dagen spelen. Dat hield in dat er een playoff diende gespeeld te worden. Deze werd door Hans op de 2e hole gewonnen. Hiermee kwam de volgende rangschikking tot stand van de eerste 5 heren, na twee dagen spelen:

1. Erik Visscher
2. Hans Jorna
3. Frans van Beek
4. Arjen Brandsma
5. Laurens Ganzeveld

Verslag: Jean Rijksen

Foto’s: Astrid de Baets