Beste golfliefhebbers!
Ook dit jaar organiseren we weer het bekende NGF Familietoernooi voor de Wageningse Golfclub, en wel op zondag 30 juli a.s.
Dit is een bijzonder leuke gelegenheid om met je zoon of dochter / ouders/ neef of nicht of met welk  (aangetrouwd) familielid dan ook, samen een 18 holes wedstrijd te spelen. Je koppelgenoot hoeft zelf geen lid te zijn van de Wageningse!!
We spelen dan Greensome met een handicapverrekening.
Allereerst gaat het om het plezier om samen als koppel te spelen.
Daarnaast zullen we ook het goede doel dienen en gaat het volledige inschrijfgeld van €20 per koppel naar het Jeugdsportfonds.

Ook zijn er prachtig prijzen te winnen en krijgt sowieso iedereen bij de aanmelding vóór de wedstrijd een leuk aandenken!

Als je geen familie hebt die golft maar je hebt wel buurman/ buurvrouw etc… die het leuk vindt om samen met jou mee te doen, dan kan dat ook natuurlijk.
Voor een eventuele plaats naar de finale (op zondag 8 oktober op de Nunspeetse) is een familierelatie wél vereist.
Heb je geen familierelatie, kan je wel meedoen met de wedstrijd op 30 juli, maar helaas niet meedoen met de finale. Gelukkig zijn er nog andere mooie prijzen te winnen. Dus vooral meedoen!!
Geef je op vóór 20 juli via Proware en vermeldt daarbij ook de naam en handicap van je koppelgenoot of neem contact op met Annette de Boer (06-53661010 of email  info@mediationhetvertrouwen.nl ) als via Proware inschrijven onverhoopt niet mogelijk is.
Dus; zondag 30 juli, start 09.00 uur, aanmelding uiterlijk 08.30 uur €20 per koppel, inschrijven met vermelding van ieders handicap, ook niet lid WGC als koppelgenoot,  tot dan!
Meer informatie over het goede doel, zie: Jeugdsportfonds
In Nederland groeit circa één op de acht kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie van de sportclub. Ook in de golfsport zijn er kinderen die dankzij het Jeugdsportfonds kunnen golfen en dat worden er dankzij de opbrengst van het Familietoernooi nog veel meer. Door de samenwerking hoopt de NGF dat golf voor alle kinderen toegankelijk wordt. Via het programma RAAK! komen kinderen voor het eerst en herhaald in contact met de golfsport en met het Jeugdsportfonds wordt een drempel weggenomen om lid te worden van een golfclub.