De laatste tijd is er vaak via een e-mail gecommuniceerd over de openingstijden, maar deze staan (zoals bijna alle informatie) ook gewoon op de website. Onderaan de homepage staat een tabel met de tijden. En er is een speciale pagina voor openingstijden

Zolang de Corona-regels van kracht zijn, moet je reserveren voordat je de baan mag betreden. Buiten openingstijden of als je niet gereserveerd hebt, loop je risico op een boete wanneer er controle door BOA’s is. De sluitingstijd is de tijd dat je geacht wordt te stoppen met golfen en de baan te verlaten.

Het reserveringssysteem is ingesteld op de openingstijden van de baan. Dit betekent dat je ten laatste 1 uur voor het sluiten van de baan een mat kunt reserveren of ten laatste 1,5 uur van te voren een ronde van 9 holes kunt afschrijven. Je kunt maximaal 2 rondes van 9 holes maximaal 1 week in het vooruit reserveren. Als je 18 holes wilt lopen moet je zelf zorgen dat je de aansluiting kunt halen, dus plan minimaal 1,5 uur tussen de 2 rondes. Sommige tijden die beschikbaar lijken te zijn voor een 9 holes ronde, zijn geblokkeerd. Dit is helaas een onvolkomenheid in het reserveringssysteem (zaterdag is bijvoorbeeld helemaal geblokkeerd, maar we moeten openingstijden opgeven). Je krijgt dan een melding dat je geblokkeerd bent. Probeer dan een andere dag en of tijd.