Zondagmorgen 9 uur kwam ik op de Zoom om een rondje te gaan golfen. Voordat ik de baan in ging moest ik nog wat nakijken in de loods bij het clubhuis. Tot mijn verbazing was de deur van de loods niet op slot. Jullie kunnen je waarschijnlijk wel voorstellen dat ik, als voorzitter van de baancommissie, erg schrok. Omdat er op zaterdag niet gegolfd wordt ga ik er vanuit dat de deur vanaf vrijdag niet op slot is geweest. Dit kan natuurlijk niet.
Gelukkig stonden de handicart en de maaimachine van De Ridder nog in de loods en is het niemand opgevallen dat de deur vrijdag niet op slot is gedaan.
Ik verzoek dan ook iedereen om, hoe druk je ook bent geweest, bij het verlaten van de loods de deur direct weer op slot te draaien. Zoals ik al aangeef heeft niemand in de gaten gehad dat de deur niet op slot zat, maar als de in de loods staande spullen (maaimachine, handicart enz) meegenomen zouden zijn geweest had de verzekering absoluut niets uitbetaald. Dus nogmaals, als je in de loods bent geweest doe de deur dan achter je op slot.

Theo Lemstra, voorzitter baancommissie.