Beste mensen,

Hartelijk dank voor het meewerken aan de actie van Douwe Egberts en Voedselbanken om Douwe Egberts waardepunten te verzamelen. Voor deze punten krijgen de klanten van de Voedselbank een pak koffie. Koffie zit nooit in het pakket omdat het te duur is.

Op dinsdag 8 januari 2019 zijn 3 grote dozen met 1.079.334 punten naar het Distributiecentrum van de Voedselbank in Arnhem gebracht. Het is een ongelooflijke hoeveelheid punten die bijeen gespaard is.

In maart 2019 horen we hoeveel pakken koffie we hiervoor krijgen maar waarschijnlijk rond de 1900 pakken. Het aantal is afhankelijk van de koffieprijs op dat tijdstip. Douwe Egberts geeft nog 15% extra koffie boven het aantal pakken dat wij krijgen.

Ook het verzamelen van AH Perla-koffiepunten heeft zin gehad. Niet minder dan 77 volle spaarkaarten zijn bij AH ingeleverd, dit leverde een bedrag van € 154 op. Het geld is overgemaakt naar Voedselbank Neder-Veluwe.

We hopen dat iedereen weer wil gaan sparen voor de volgende actie die waarschijnlijk aan het eind van dit jaar gehouden wordt. Spaar dus rustig door en lever ze in bij de Voedselbank Neder-Veluwe aan de Industrieweg 20 in Wageningen. De AH Perla-koffiepunten kunnen daar ook ingeleverd worden.

Nogmaals heel hartelijk dank,

Annerieke Water, coördinatie acties Voedselbank Neder-Veluwe