Lidmaatschap

Lidmaatschap

Volwassenen
Proeflid3 maanden€ 140
Lidmaatschap1 jaar€ 249
Lidmaatschap (niet homeclub leden)1 jaar€ 237
EntreekostenEenmalig€ 180
Wordt een proeflidmaatschap direct aansluitend omgezet in een lidmaatschap dan wordt 70 euro korting gegeven.
Jeugdleden
Proeflid3 maanden€ 65
Lidmaatschap1 jaar€ 120
EntreekostenEenmalig€ 0
Wordt een proeflidmaatschap van een jeugdlid direct aansluitend omgezet in een (jeugd)lidmaatschap dan wordt 32,50 euro korting gegeven.
Proeflid

Wilt u onze club eerst wat beter leren kennen, word dan proeflid. U heeft dan 3 maanden om volledig als lid mee te doen en dan te besluiten of u lid wordt.

Niet spelend lid

Leden kunnen voor 1 maart van een jaar een verzoek indienen bij de ledenadministrateur om het seizoen niet-spelend lid te zijn. Huishoudelijk reglement regel 8. :  Niet-spelende leden zijn leden die niet in staat zijn op de baan te komen spelen, bijvoorbeeld door langdurig verblijf in het buitenland of door ziekte. De contributie bedraagt dan € 60,- en men heeft geen speelrecht. Niet-spelend lid geldt in principe voor één seizoen. Voortzetting is in uitzonderingsgevallen mogelijk.

De Wageningse Golfclub kent leden en jeugdleden. Het maximum aantal leden is 475.

Op dit moment hebben wij rond de 400 leden. U kunt dus direct lid worden.

Jeugdleden zijn zij, die op 1 januari van een jaar de leeftijd van 25 jaar nog niet hebben bereikt.
Voor jeugdleden geldt geen maximum aantal.

Studentleden van Wageningse Golfclub met sportrechten bij Sports Centre de Bongerd (SCB) kunnen subsidie aanvragen bij SWU Thymos op hun lidmaatschapskosten. SWU Thymos verstrekt dan een subsidie van ¼ van het lidmaatschapsgeld tot maximaal € 40,- per persoon per kalenderjaar.