Lidmaatschap

De Wageningse Golfclub kent leden, jeugdleden en studentleden. Het maximum aantal leden is 475.

Op dit moment hebben wij rond de 400 leden. U kunt dus direct lid worden.

Jeugdleden zijn zij, die op 1 januari van een jaar de leeftijd van 21 jaar nog niet hebben bereikt.
Voor jeugdleden geldt geen maximum aantal.

Volwassenen vanaf 21 jaar
Proeflid3 maanden€ 130
Lidmaatschap1 jaar€ 225
Lidmaatschap (niet homeclub leden)1 jaar€ 215
EntreekostenEenmalig€ 180
Wordt een proeflidmaatschap direct aansluitend omgezet in een lidmaatschap dan wordt 65 euro korting gegeven.
Jeugdleden en studentleden
Proeflid3 maanden€ 65
Lidmaatschap1 jaar€ 112,50
EntreekostenEenmalig€ 0
Wordt een proeflidmaatschap van een jeugdlid direct aansluitend omgezet in een (jeugd)lidmaatschap dan wordt 32,50 korting gegeven.
Proeflid

Wilt u onze club eerst wat beter leren kennen, word dan proeflid. U heeft dan 3 maanden om volledig als lid mee te doen en dan te besluiten of u lid wordt.

Niet spelend lid

Leden kunnen voor 1 maart van een jaar een verzoek indienen bij de ledenadministrateur om het seizoen niet-spelend lid te zijn. De contributie bedraagt dan € 60,- en men heeft geen speelrecht. Niet-spelend lid geldt in principe voor één seizoen. Voortzetting is in uitzonderingsgevallen mogelijk.