Wie begint met golfen mag niet zomaar de baan op, je moet eerst lessen nemen. Die lessen worden gegeven door de golfprofessional, Peter Phoelich, op alle dagen behalve zaterdag. Om een afspraak te maken kun je hem bellen of je schrijft je naam in zijn afsprakenboek dat in ’t Hout ligt.

Als de pro vindt dat je vaardigheid voldoende is, dan mag je de eerste keer met iemand de baan in. Dat moet je met een mentor doen. De mentor geeft de definitieve baanpermissie. Een afspraak voor een rondje door de baan met een mentor kan je rechtstreeks met een mentor maken. Kijk voor contactgegevens op de pagina mentoren. Heb je ook je regelexamen gehaald, dan mag je zelfstandig de baan in. Lees hierover verder onder het kopje regelexamen.

Onder andere via de website van de NGF kun je een oefenprogramma downloaden waarmee je je kunt voorbereiden op het theorie-examen, maar er zijn meer sites die oefeningen bieden.
Kijk ook eens op de site www.gvb-halen.nl

Lestarieven
Half uurPer persoon€ 22
6 lessenkaart€ 120
10 lessenkaart€ 190
Groeples per uur4 t/m 8 personen€ 64
GroepsjeugdlesÉén uur per weekGratis
Half uurStudent€ 15
Groepsles per uurStudent 4-5 personen€ 8,50 pp
Groepsles per uurStudent 6-8 personen€ 7,50 pp
Peter Phoelich

Golfleraar

Proeflessen

je weet nog niet of golfen wel iets is voor jou. Dan biedt de club de mogelijkheid maximaal drie proeflessen te nemen zonder dat je lid hoeft te worden.

Dat kan alleen als de golfprofessional (pro) daar ruimte voor heeft.
Leden hebben altijd voorrang. Uiteraard moeten de lessen wel betaald worden.

Baanpermissiepakket

Dit pakket bestaat uit 8 lessen van 1 uur per week, 8 weken achter elkaar.

les 1+2 swingles,
les 3 de baan in,
les 4 putten en chippen,
les 5 swing les,
les 6 baan in,
les 7 herhalen van swing/putten/chippen,
les 8 baan in.

Tarieven:
1 of 2 personen  €270 (totaal, bij twee deelnemers dus €135,- p.p.)
3 personen  €384 (totaal, dus €128,- p.p.)
4 personen  €452 (totaal, dus €113,- p.p.)