Hoe word ik lid?

U kunt zich voor het lidmaatschap aanmelden door een aanmeldingsformulier in te vullen. Dit formulier en alle verdere informatie over het lidmaatschap vindt u onder de knop lidmaatschap.

Kan ik ook golfles nemen?

Ja, op alle dagen behalve zaterdag, geeft onze pro(fessional) Peter Phoelich les. Een afspraak maken kan telefonisch of via zijn afsprakenboek, dat in ons clubhuis ligt. Meer informatie over lessen vindt onder golflessen

Kan ik iemand introduceren?

Ja, dat kan. In de kast in het clubhuis ligt een map greenfees. Daarin kunt u de naam van de introducé invullen en ook de overige gevraagde informatie. Ook een dagcontributiekaart zit in de map. Deze dient zichtbaar aan de golftas van de introducé bevestigd te worden. De verschuldigde € 15,- per introducé kunt u in de daarvoor bestemde bus doen.

Hoe kan ik een afslagtijd reserveren?

Het is niet nodig een afslagtijd te reserveren op onze baan. Er is bijna altijd gelegenheid direct te starten als er vrij spelen is.

Hoe weet ik of de baan open is?

Op de homepagina vindt u onder baanstatus alle relevante gegevens over de baan. U kunt ook bellen (0317) 428990, u krijgt dan een antwoordapparaat met de mededeling of de baan gesloten is wegens weersomstandigheden.

Kunnen bezoekers terecht?

Bezoekers dienen geïntroduceerd te worden door een lid. Voor de procedure kijk onder de vraag ‘Kan ik iemand introduceren ?’.

Waar kan ik gevonden voorwerpen plaatsen of ophalen

Gevonden voorwerpen (zoals bijvoorbeeld: golfstok, headcover, wintertee, golfbal, pitchfork, handschoen, etc.) kun je het beste naar het clubhuis brengen. In de kast bij de wedstrijdtafel zijn 2 manden aanwezig: 1 voor gevonden golfballen en 1 voor kleine spullen. Golfstokken kun je daar ook het beste in de hoek neerzetten. Je kunt bij verlies (tijdens wedstrijden) de wedstrijdleiding even vragen of er iets is binnen gebracht of even aandacht vragen hiervoor.

Is er ook een handicart op de baan aanwezig?

Ja, wij hebben één handicart. Voor het gebruik in de baan geldt “wie het eerst komt, die het eerst maalt”. Bent u in het bezit van een geldige gebruikerspas van de Stichting Handicart dan betaalt u € 4,- voor het gebruik in een ronde van 18 holes.
Zie voor overig gebruik van de handicart de informatie in het clubhuis.

Hoe zeg ik op?

Opzeggen kunt u door middel van het wijzigingsformulier. Dit dient te gebeuren voor 1 december.

Hoe log ik in op de leden website Proware?

U logt in op de leden website Proware door in het menu de optie ‘Login leden’ te gebruiken. Ook via de knop ‘Aanmelden wedstrijd’ komt u op de login pagina van het besloten gedeelte van de website van de Wageningse golfclub.

Als u problemen heeft met inloggen, controleert u dan eerst of u als gebruikersnaam uw e-mailadres heeft gebruikt en of dit correct is ingevoerd. Is dit het geval en u kunt nog steeds niet inloggen met uw wachtwoord, controleert u dan of u niet per ongeluk CapsLock aanheeft en hierdoor uw wachtwoord incorrect wordt ingevoerd. Wanneer dit niet het geval is en uw wachtwoord wordt nog steeds geweigerd, gebruik dan de optie ‘wachtwoord vergeten’ en volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Lees dit document voor als u er niet uitkomt.

Wat kan ik allemaal op de leden website Proware?

Wanneer u bent ingelogd kunt u de volgende dingen:

• opgeven voor wedstrijden
  • handicapkaarten invoeren
  • leden zoeken
  • wijzigingen op uw persoonlijke gegevens doorvoeren
  • clubinfo bekijken die niet op het openbare gedeelte staat

Lees de gebruikershandleiding voor nadere uitleg.

Hoe krijg ik iets geplaatst op de website?

Als u een nieuwsbericht hebt, kunt u dit sturen aan: nieuwsberichten@wageningsegolfclub.nl. De redactie online nieuwsberichten bepaald of en hoe het bericht op de website komt.

Als u een wijziging/toevoeging voor de webpagina’s hebt, kunt u dit sturen aan webmaster@wageningsegolfclub.nl.

Hoe kom ik het snelst bij de informatie die ik zoek?

Er is een zoekoptie toegevoegd aan de witte balk bovenaan naast het logo en naam van de club, het loep symbool. Als je dit symbool klikt, kun je vervolgens een zoekterm invoeren en dan met zoek wordt de hele website doorzocht. De resultaten worden in een nieuw scherm getoond. Die resultaten kun je weer aanklikken en toont dan de pagina of het nieuwsbericht waar de zoekterm is gevonden. Probeer het bijvoorbeeld eens met ‘handicap’ of ‘ledenadministratie’.

Kunt u de gezochte informatie nog steeds niet vinden, stuur dan een bericht met daarin uw vraag naar webmaster@wageningsegolfclub.nl.

Mijn vraag staat er niet bij

Geen probleem. Vul hiervoor het formulier in en wij proberen deze zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden.